Mitä voit tehdä

1. Kokeile kasvissyöntiä

Suurin osa eläimistä tapetaan ruuaksi. Ryhtymällä kasvissyöjäksi tai vähentämällä eläinperäisten tuotteiden käyttöä toimit kaikista tehokkaimmin eläinten puolesta. Voit lukea ja ladata itsellesi aloittelevan kasvissyöjän infopaketin täältä. Tutustu myös helppoihin ja herkullisiin kasvisresepteihin.

2. Toimi eläinten puolesta

Sinä olet eläinten ääni ja voit vaikuttaa eläinten asemaan monin eri tavoin. Puhu ystäviesi, tuttujesi ja työkavereidesi kanssa, kirjoita yleisönosastoille ja osallistu nettikeskusteluihin. Ota kantaa ja jaa tietoa sosiaalisessa mediassa. Tykkäämällä Oikeutta Eläimille -järjestöstä Facebookissa saat uusimmat eläinoikeusuutiset ensimmäisten joukossa. Voit tilata meiltä materiaalia jaettavaksi esimerkiksi kirjastoon, työpaikalle tai ystävillesi. Anna myös palautetta kauppoihin ja ravintoloihin kasvisvaihtoehtojen puolesta.

Oikeutta Eläimille toimii eläinten puolesta monin eri tavoin. Uudet ihmiset sekä toimintaideat ovat aina tervetulleita. Monilla paikkakunnilla on jo toimintaa, tai voimme auttaa sinua aloittamaan paikkakunnallesi oman toimintaryhmän. Tavoitat meidät osoitteesta info (at) oikeuttaelaimille.net.

3. Tue eläinoikeustyötä!

Oikeutta eläimille -järjestön toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, eikä järjestö saa tukea valtiolta. Siksi juuri sinun antamasi tuki on äärimmäisen tärkeää toiminnallemme. Lahjoitusten avulla pystymme jatkamaan eläinten hyväksi tehtävää työtä.

Voit tehdä kertaluontoisen lahjoituksen tai kuukausittain toistuvan maksun verkkopankissasi.

Lahjoitustili: OKO: 572302-20494996 IBAN: FI26 5723 0220 4949 96 SWIFT/BIC: OKOYFIHH.

Voit myös lahjoittaa kätevästi verkkosivujemme kautta, Lahjoita tästä -linkin kautta.

Kiitos tuestasi!